Credeti in coincidente?

There are no coincidences!

Credeți în coincidențe?

Nu? Bun! Nici eu.

În cele ce urmează voi prezenta un șir de coincidențe șocante. Se spune că cel puțin în domeniul comunicării publice (a manipulării) este bine să folosești rețetele, care și-au dovedit deja eficiența. Nu are sens să reinventezi roata în timpul unui scenariu complex, deoarece orice alunecare poate căpăta o viață proprie și poate duce la destrămarea întregului plan.

Nu știu dacă ați auzit de „Event 201”. A fost vorba despre o analiză de scenariu a unei pandemii mondiale de CORONAVIRUS. Evenimentul a fost organizat de fundația Bill & Melinda Gates, de Forumul Economic Mondial și de școala Bloomberg „John Hopkins”. Astfel, în 18 octombrie 2019, se discuta la New York exact scenariul pandemiei, care tocmai este în desfășurare. Link-ul către eveniment și către rezumatul video al acestuia le găsiți la finalul acestui editorial.

Interesant este că țara de origine din scenariu este tot China, modalitatea de răspândire, reacțiile autorităților, măsurile au fost discutate cu exact o lună înainte de izbucnirea pandemiei. Coincidență, nu?

Veți spune că primul caz a fost raportat în China abia în 31 decembrie 2019. Da, dar adăugând perioada de incubație și de evoluție, ajungem la un moment al infestării situat la începutul lunii noiembrie. Deci la numai câteva săptămâni de forumul, care a discutat exact acest scenariu. O coincidență.

Faptul că Fundația Bill & Melinda Gates are ca și obiectiv vaccinarea întregii planete și monitorizarea electronică la nivel planetar a respectării obligației de vaccinare este de asemenea o coincidență.

Lansarea acestei pandemii în China nu este întâmplătoare. Ea servește mai multor obiective simultan:

  • SUA dispune de un pretext puternic, emoțional de a se îndepărta de importurile din China și de a forța o producție autohtonă;
  • Afectează imaginea pozitivă, pe care China și-o construise la nivel mondial, prin susținerea și finanțarea unor ample proiecte de infrastructură și de dezvoltare regională (mai ales în Africa);
  • Slăbește coeziunea europeană, pe fondul unor tensiuni interne generate de prioritățile diferite ale statelor membre. Italia are interese puternice în menținerea și dezvoltarea relațiilor economice cu China și Rusia. Germania și Franța au tot interesul să împiedice această colaborare;
  • Dar, cel mai important obiectiv este forțarea unor măsuri, care altfel ar fi întâmpinat o rezistență puternică a populației. Acestea includ: cenzurarea Facebook și Youtube prin algoritmi AI, care nu permit încărcarea de informații catalogate ca fiind „fake news” (de către cine?), implementarea unui program universal de vaccinare (cu un vaccin încă necunoscut, a cărui testare va fi grăbită și forțată de împrejurări).

Nu vreau să vă răpesc plăcerea de a urmări declarațiile din cadrul rezumatului oficial al „Event 201”. Vi se va face pielea de găină, văzând paralelele cu ceea ce tocmai se petrece. Repet, se întâmpla la mai puțin de o lună ca pandemia să izbucnească în China!

Faptul că în Wuhan se derulau în aceeași perioadă și Jocurile Militare Internaționale, este de asemenea o coincidență.

Aș dori să mai punctez niște evenimente, care au beneficiat de un scenariu similar.

În timpul atacurilor din 11 septembrie 2001, asupra turnurilor World Trade Center, din New York, forțele aeriene desfășurau un exercițiu, care presupunea un scenariu identic. Astfel, întregul sistem de protecție împotriva atacurilor aeriene din zona New York și Washington DC nu a putut deosebi exercițiile militare de atacul real, fapt ce a generat lipsa totală de reacție a aviației SUA.

Link-uri în acest sens, din presa de peste ocean, găsiți la finalul editorialului. Comisiei de anchetă, care a fost responsabilă de studierea atacului de la 11 septembrie, i s-a solicitat în mod repetat un punct de vedere în această privință. Aspectul nu a fost inclus însă în raportul oficial.

Dacă ne gândim la atacurile cu bombă din Londra, din 7 iulie 2005, vom vedem același tip de scenariu. În timp ce bombele explodau în capitala Marii Britanii, serviciile de securitate desfășurau un exercițiu militar cu un scenariu identic. Ce coincidență!

Văzând aplicarea aceluiași scenariu și existența aceluiași beneficiar în toate cazurile prezentate, putem concluziona destul de ușor și cine este autorul.

Am stabilit încă de la început că nu credem în coincidențe, deci putem să tragem concluzia unor operațiuni de distragere a atenției pentru a influența fie reacția forțelor de securitate sau militare, sau pentru a asigura un anumit tip de reacție din partea populației.

„Event 201” este o prefigurare mult prea sinistră a ceea ce tocmai se petrece la nivel global, iar Bill și Melinda Gates dispun atât de influența, cât și de puterea financiară necesară, pentru a cataliza astfel de evenimente.

În perioada următoare, tot ceea ce este avansat de către autorități și de media „main stream” va trebui analizat prin intermediul modelului Ponsonby-Morelli pentru propagandă de război.

Despre acest model de analiză a elementelor războiului informațional voi vorbi însă într-o postare ulterioară.

Până atunci, vă rog să găsiți link-urile menționate anterior, în continuare:

Event 201: http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Rezumat Event 201: https://www.youtube.com/watch?v=AoLw-Q8X174

Cronologia pandemiei: https://www.nytimes.com/article/coronavirus-timeline.html

Coincidența 9/11: https://www.globalresearch.ca/the-military-drills-of-september-11th-why-a-new-investigation-is-needed/6906

Coincidența din Londra: https://www.channel4.com/news/articles/uk/coincidence+of+bomb+exercises/109010.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-1355639/Counter-terrorist-training-exercise-days-7-7-entirely-coincidence.html

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comment

Leave a comment